Кількість
|
Вартість
|
||
|
Одноразові пластикові тарілки
Одноразові тарілки існують уже понад сто років, вони замінили недостатньо добре вимитий посуд у громадських місцях. Це нововведення допомогло запобігти поширенню інфекцій і зробило процес харчування більш гігієнічним. Нині виробництво одноразового посуду збільшується, ця тенденція вже не пов'язана з інфекційними хворобами. Люди високо оцінили зручність таких виробів. Сьогодні тарілки одноразові пластикові активно використовуються в кафе і ресторанах, які пропонують їжу на виніс.
Де можна використовувати?
Кожен з нас хоч раз замислювався про покупку одноразових тарілок для дому. Причини можуть бути різними: нестача води, безліч гостей або виїзд на пікнік. У таких ситуаціях одноразовий посуд стає дуже зручним, адже його не потрібно мити. Однак в Україні основними покупцями одноразових тарілок залишаються кафе, ресторани, кейтерингові компанії та невеликі кав'ярні. Їх використовують для:
-
подачі страв;
-
сервірування столу на виїзних зустрічах;
-
корпоративних заходів і фуршетних столів;
-
святкування дитячих днів народження.
Переваги пластикових тарілок
Одноразові тарілки досить доступні за своєю ціною, що робить їх вигідним рішенням для фастфудів, невеликих кафе і ресторанів. Вони дають змогу брати їжу з собою і насолоджуватися нею поза закладом. Після трапези немає потреби в митті посуду, достатньо викинути використаний виріб у найближчу урну.
Одноразові пластикові тарілки мають низку переваг:
-
недорога ціна;
-
зручність у використанні;
-
широка сфера застосування;
-
легкість у перевезенні;
-
високі гігієнічні властивості;
-
безпека для здоров'я.
Одноразовий посуд – це предмет, без якого важко уявити великі пікніки та виїзні корпоративи на свіжому повітрі. Пластикові тарілки зручно роздати серед великої кількості учасників, позбавляючи їх необхідності мити безліч столового начиння і тим самим спрощуючи процес відпочинку.
Основні види
Пластикові тарілки бувають різних форм:
-
Плоскі. Призначені для подачі салатів, фруктів, м'ясних нарізок та інших готових страв. Можуть бути круглими, квадратними або прямокутними.
-
Пластикові тарілки глибокі. Відрізняються більшою висотою і щільністю. Завдяки різноманітним дизайнерським рішенням вони можуть бути у формі відерець і оснащені широкими краями, які використовуються як ручки. Деякі супниці мають спеціальну кришку, що захищає продукти від зовнішніх впливів і довше зберігає тепло їжі.
-
Секційні. Тарілочки мають поділ на дві або три секції, що дає змогу красиво подати в одній ємності кілька страв. Ці варіанти зручні для їдалень, фуд кортів або закладів громадського харчування.
Як правильно вибрати одноразові тарілки?
Будь-який посуд, що використовується для подачі їжі, має відповідати низці вимог:
-
Повністю відповідати гігієнічним і медичним стандартам.
-
Мати естетичний зовнішній вигляд і високу якість. Викривлені вироби із нерівномірним забарвленням викликають серйозні сумніви щодо покупки.
-
Звертайте увагу на маркування: пластик, з якого виробляють посуд, має бути харчовим.
-
Пластикові тарілки мають бути термостійкими, щоб гарячі страви не обпікали руки. На дні обов'язково має бути позначення, що підтверджує можливість контакту посуду з гарячою їжею.
-
Тарілки мають бути дуже міцними, не втрачати форму під тиском порції і не розтріскуватися від контакту з одноразовими ножами і виделками.
-
Легкі одноразові миски не повинні деформуватися.
Підбір конкретних виробів має відповідати особливостям меню закладу. Якщо в меню немає перших страв, купівля супниць недоцільна.
Вигідно купити одноразові тарілки та миски в Україні
Ви можете придбати стакани одноразові пластикові та інший посуд оптом, зробивши замовлення на сайті магазину Cuplus. Ми докладаємо всіх зусиль, щоб наші клієнти завжди поверталися до нас. У нашому асортименті ви знайдете плоскі та глибокі пластикові тарілки різних форм і розмірів за доступними цінами.