Кількість
|
Вартість
|
||
|
Цукор у стіках – зручне рішення для HoReCa
Цукор – це важливе джерело вуглеводів, що надає організму енергію. Для більшості людей важко уявити чашку кави чи чаю без цього компонента. Проте часто постає питання зручності його транспортування, зберігання та застосування. Тут на допомогу приходять цукрові стіки – компактні, зручні та порційні упаковки, що вирішують ці завдання.
Порційний цукор у стіках – це чудовий варіант для кафе, готелів, ресторанів, закладів громадського харчування та торгових точок, де продаються напої. Компактний формат особливо зручний у поїздках і стане чудовим рішенням для офісних потреб.
Історія появи цукру в стіках
Мало хто знає про те, коли саме у світі був уперше представлений цукор у порційних міні-пакетах, які пізніше отримали назву Stick через свою схожість із невеликими кругленькими паличками.
Винахідником цієї упаковки є Бен Ейзенштадт. Однак, оскільки він не запатентував метод пакування у 1945 році, всі права перейшли японській компанії Sanko Machinery Co. Саме звідти оптові поставки цукру в пакетиках почали надходити до США, де ідея здобула популярність.
Японці оцінили таку упаковку не тільки як зручну, а й як економічно вигідну. У наші дні вона стала загальноприйнятим стандартом. Такі цукрові пакетики можна побачити майже в кожному кафе, ресторані та мережі фаст-фудів. Вони часто слугують зручним майданчиком для розміщення реклами як самого закладу, так і інших компаній.
Які переваги має фасований цукор у стіках?
Кавомани та любителі чаю давно оцінили зручність порційного цукру. Кожен маленький пакетик містить 5 грамів продукту, що еквівалентно одній чайній ложці. Це дає змогу точно контролювати кількість цукру, який додають, і робить процес використання більш практичним.
Продукція стала широко затребуваною, що не дивно, оскільки вона має багато переваг.
-
Безпечна упаковка. Стіки, виготовлені з ламінованого паперу або комбінованих матеріалів (папір і харчова плівка), вирізняються гігієнічністю та безпечністю для довкілля.
-
Простота використання. Щоб відкрити стік цукру, досить просто розірвати його навпіл прямо над чашкою з гарячим напоєм. Деякі люди полюбляють обережно відривати куточок пакетика, акуратно додаючи вміст до кави, чаю Hello Tea, какао або інших гарячих напоїв.
-
Економія часу. Просто покладіть потрібну кількість стіків для клієнта, коли подаєте напій.
-
Зручність контролю витрат. Кожна порція має заздалегідь встановлену вагу, що виключає необхідність додаткового зважування. Для обліку досить просто підрахувати кількість використаних стіків.
-
Зручність зберігання. Цукор у стіках займає зовсім небагато місця – його зручно зберігати як у кафе, так і на кухні стандартної міської квартири. На відміну від традиційної цукорниці, стік неможливо випадково розбити, зачіпаючи його рукою. Крім того, він не дасть змоги розсипати продукт із ложки або створити безлад.
Де вигідно купити цукор у стіках?
Якщо вам необхідно придбати паперові стаканчики і цукор у стіках оптом для кафе, ресторану, кав'ярні або офісу, оформіть замовлення на нашому сайті. Ми забезпечуємо регулярні поставки і пропонуємо одні з найвигідніших цін на ринку. Доставку здійснюємо в найкоротші терміни по всій території України.