Ваш бізнес в плюсі з Cuplus
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Будні: 09:00–18:00 

СБ-Нд: Вихідні

0
Мій кошик
Каталог
Укр

Маршмелоу

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожчі за назвою
Відображення:

Маршмеллоу і зефір, незважаючи на зовнішню схожість, є абсолютно різними солодощами. М'які та пружні шматочки нагадують зефір, але їхні відмінності криються в складі. Головна різниця полягає в тому, що в рецептурі маршмеллоу відсутні яблучне пюре і яєчний білок. Основні інгредієнти цих солодощів – цукор або кукурудзяний сироп, желатин, натуральні ароматизатори та барвники. Назва ласощів насправді пов'язана з рослиною мальва болотна, яку раніше застосовували як згущувач під час приготування цукерок. Сьогодні замість цього використовують желатин.

Особливості маршмелоу для какао

Маршмеллоу, як класичний американський десерт, має свої традиційні способи подачі. Один із найпопулярніших рецептів у США − це додавання цих солодощів до гарячого або теплого какао. Вважається, що чашка насиченого гарячого шоколаду, приготованого з какао-порошку, просто неможлива без кількох м'яких зефірок. Шматочки маршмелоу швидко розчиняються, роблячи напій особливо ніжним і вершковим. Діти в захваті від такого частування, адже звичайне споживання напоїв перетворюється на захопливу пригоду.

Дорослим напевно припаде до душі варіант маршмеллоу для кави. Цей чудовий тонізуючий напій із ніжним жувальним зефіром легко приготувати вдома. Досить зварити свою улюблену каву і прикрасити її поверхню щедрим шаром повітряних маршмеллоу. Такий напій перетворюється на справжній десерт – солодкий, ароматний і неймовірно апетитний.

Приготування маршмеллоу на багатті

Вельми незвичайне застосування маршмеллоу прийшло до нас зі Сполучених Штатів. Школярі, які часто вирушають на заміські прогулянки, влаштовують пікніки і проводять ночі в кемпінгах. Вечірнє багаття стає для них слушним моментом, щоб побалувати себе чимось смачним. Шоколад і цукерки швидко тануть, а фрукти можуть зіпсуватися. Але легкий і повітряний зефір маршмеллоу витримує тривалі прогулянки під сонцем.

Приготувати маршмелоу на багатті дуже просто. Усе, що потрібно зробити, – це нанизати зефірки на паличку і потримати їх трохи над полум'ям. У результаті на поверхні ласощів з'явиться апетитна золотава скоринка, а всередині вони стануть м'якими і тягучими. До речі, такий зефір чудово підходить для приготування десертних сендвічів. Просто зніміть гарячий зефір з палички і покладіть його між двома печивами.

Як зефірки маршмеллоу використовують в кулінарії?

Використання жувального зефіру в кулінарії не обмежується приготуванням напоїв або обсмажуванням на багатті. Цей інгредієнт чудово підходить для більшості рецептів. Особливо популярна мастика з маршмеллоу, яку часто використовують для декорування тортів і десертів. Вона не тільки має ефектний вигляд, а й відрізняється приємним смаком. Таку мастику можна легко приготувати в домашніх умовах, що дає змогу навіть кулінарам-початківцям створювати торти, які за красою не поступаються професійним кондитерським виробам. Жувальний зефір також відмінно справляється з роллю самостійної прикраси для десертів, випічки і тортів. Особливо цікавий вигляд має декор з використанням пастили різних кольорів, форм і розмірів.

Де маршмеллоу купити недорого?

Якщо ви займаєтеся приготуванням десертів, керуєте кафе, баром або рестораном, пропонуємо вашій увазі якісний маршмеллоу за найвигіднішою ціною з доставкою по всій Україні.

У нашому асортименті представлено продукцію надійних виробників з натуральним складом і оптимальною калорійністю. Детальну інформацію можна отримати, зв'язавшись із нашим менеджером. Замовлення легко оформити онлайн або за вказаними в розділі «Контакти» телефонами.

Вгору